Novotel Gdańsk Marina
Opis stanowiska
- Realizacja dań zgodnie z hotelowym menu
- Utrzymanie wysokich standardów czystości i higieny w kuchni
- Praca zespołowa i efektywna współpraca z innymi pracownikami
- Dbanie o jakość i terminowość przygotowywanych potraw
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub wykształcenie gastronomiczne
- Znajomość zasad HACCP i dbałość o higienę pracy
- Komunikatywność w języku polskim
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Chęć rozwoju i nauki nowych umiejętności
- Umowę zlecenie
- Elastyczne godziny pracy
- Pracę w profesjonalnym zespole
Podobne oferty
Firma: MAGDALENA KRAUSE
Lokalizacja: pomorskie / Gdańsk
Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne: Wykształcenie:...
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Lokalizacja: pomorskie / Gdańsk
przygotowanie posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: pożądane:kurs gotowania
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Lokalizacja: pomorskie / Wejherowo
Obróbka wstępna mięs i warzyw, przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi i opracowanymi recepturami. Opracowywanie dokumentacji HACCP, tworzenie receptur i kart menu, wydawanie gotowych dań zgodnie z życzeniem gościa reatauracji. Praca wg grafiku w godz....