Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
doświadczenie na stanowisku kucharza, dobra znajomość kuchni polskiej i sezonowości w kuchni, gotowość do pracy w zwiększonym reżimie sanitarnym. Dbałość o produkty, oszczędność (zasady zero waste), wysoki poziom kultury osobistej, umiejętność samodzielnego przygotowywania i obsługi stanowisk pracy, planowania produkcji oraz dobra organizacja czasu pracy.
Sopot
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 28,10 PLN
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Podobne oferty
Firma: Gdański Urząd Pracy
Lokalizacja: pomorskie / Sopot
Przygotowywanie potraw, współpraca z szefem kuchni, obsługa sekcji na kuchni (wydawka, palniki, produkcja). Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:...
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Lokalizacja: pomorskie / Gdynia
Tworzenie nowych pozycji do menu, przygotowywanie dań prozdrowotnych i proekologicznych, przygotowywanie posiłków dla zorganizowanych grup sportowych, dbałość o estetykę dań, racjonalne gospodarowanie towarem. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe...
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Lokalizacja: pomorskie / Sasino
Praca sezonowaWykonywanie potraw z ryb wg receptury. Praca w godz. 11-20. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie (bez śniadania). Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: - wymagane minimalne doświadczenie w kuchni