Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
doświadczenie na stanowisku kucharza, dobra znajomość kuchni polskiej i sezonowości w kuchni, gotowość do pracy w zwiększonym reżimie sanitarnym. Dbałość o produkty, oszczędność (zasady zero waste), wysoki poziom kultury osobistej, umiejętność samodzielnego przygotowywania i obsługi stanowisk pracy, planowania produkcji oraz dobra organizacja czasu pracy.
Sopot
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Podobne oferty
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Lokalizacja: pomorskie / Sasino
Praca sezonowaWykonywanie potraw z ryb wg receptury. Praca w godz. 11-20. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie (bez śniadania). Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: - wymagane minimalne doświadczenie w kuchni
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Lokalizacja: pomorskie / Gdynia
Sporządzanie dań zgodnie z ofertą lokalu, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa frytownicy, kręcenie Pizzy. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność kręcenia pizzy będzie...
Firma: Gdański Urząd Pracy
Lokalizacja: pomorskie / Gdańsk
Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne:...