Skip links

Kucharz/kucharka

PROJEKT 522 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kucharz/kucharka
Miejsce pracy: Sopot
Numer: StPr/25/8784
OBOWIĄZKI:
Dbanie o utrzymanie wysokiej jakości dań, produktów i usług, dbanie o estetykę potraw. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy. Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

doświadczenie na stanowisku, dyspozycyjność i dobra organizacja pracy, kreatywność oraz chęć poszerzania swoich umiejętności. Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, higiena i kultura osobista. Wiedza z zakresu HACCP, aktualne badania sanepidowskie.

Miejsce pracy:

Sopot


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 do 9 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje możliwość rozwoju oraz podnoszenia umiejętności zawodowych.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Podobne oferty

2025-12-17

Firma: CHIX Fried chicken and more

Lokalizacja: pomorskie / Gdańsk

Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne:...

2025-12-08

Firma: ALCATRAZ CATERING ALICJA ŻUCHLIŃSKA

Lokalizacja: pomorskie / Wejherowo

Przygotowywanie potraw wg receptur, realizacja specjalistycznych diet, żywienia zbiorowego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Uprawnienia: Prawo...

2025-12-02

Firma: Astral Limited sp. z o. o.

Lokalizacja: pomorskie / Gdynia

Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim. Wymagania i Profil Kandydata: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Minimum miesiąc doświadczenia w gastronomii lub sektorze hospitality. Posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego UE....