Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
doświadczenie na stanowisku, dyspozycyjność i dobra organizacja pracy, kreatywność oraz chęć poszerzania swoich umiejętności. Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, higiena i kultura osobista. Wiedza z zakresu HACCP, aktualne badania sanepidowskie.
Sopot
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 6 000 do 9 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje możliwość rozwoju oraz podnoszenia umiejętności zawodowych.
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Podobne oferty
Firma: CHIX Fried chicken and more
Lokalizacja: pomorskie / Gdańsk
Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne:...
Firma: ALCATRAZ CATERING ALICJA ŻUCHLIŃSKA
Lokalizacja: pomorskie / Wejherowo
Przygotowywanie potraw wg receptur, realizacja specjalistycznych diet, żywienia zbiorowego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Uprawnienia: Prawo...
Firma: Astral Limited sp. z o. o.
Lokalizacja: pomorskie / Gdynia
Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim. Wymagania i Profil Kandydata: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Minimum miesiąc doświadczenia w gastronomii lub sektorze hospitality. Posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego UE....
